De Onbekende

paradijs


 

L’Incognito – De Onbekende

Nu onze dagen in dit paradijs zijn geteld, kijk ik om me heen. Welke Details zouden de site nog moeten halen? Een aantal ervan ligt nog op de plank, wachten op bijbehorend beeld. Sommige Details schichten er namelijk vandoor, ruim voor de camera klikken kan. Zoals de groene specht.
Andere, daarentegen, staan er roerloos bij, maar daarvan weet ik niet wat het is. Vooral bloemen.
In veel landen eren ze ergens een ‘Onbekende Soldaat’, die symbool staat voor talloze andere. Ziehier dan het ‘Onbekende Detail’:

onbekend.M

Het stoort me trouwens niet dat ik niet weet wat het is. Ik hoef niet alles te weten. Ik vind het allang mooi dat-ie bestaat.
Al zullen kenners misschien direct roepen: ‘Ach, dat is een gewone begonia frivolia’ .

Alle Details