179. Podium Witteman

Wat is de man die aan dit klassieke muziekprogramma zijn naam geeft zelf een verkrampt, gemankeerd musicusje (dat ook nog eens beroerd zijn talen spreekt)!
Dat weet de trouwe kijker allang en je zou er helemaal geen punt van willen maken als hij je er maar niet te vaak aan herinnerde. Daarbij laat de mislukte maestro zich vaak kietelen door zijn twee pages, met de suggestie dat het met het muzikale talentgebrek van de baas wel meevalt.

Basta!

TT.MAnno 2017 geen doodshoofd, geen hartje, maar… een baroktrombone Anno 1619.


Wat is het geweldig dat iemand zijn niet-gerealiseerde aspiraties als musicus weet om te zetten in een ontzettend leuk programma waar de kijker week in week uit plezier aan beleeft! En wat getuigt het van moed en inzicht om zich daarbij te laten flankeren door een tweetal dat hem zowel aanvult als overstijgt: een enthousiaste jonge hond en een hartveroverende alleskunner.

Bedankt!

krabbel